Samarbetspartners

Stråla tillsammans med oss under Mästare2021-evenemanget i Uleåborg!

På grund av Coronapandemin kommer Mästare2021-evenemanget i Uleåborg att arrangeras på ett nytt sätt den 18–20.5.2021. Istället för ett enda stort publikevenemang kommer tävlingsgrenarna att arrangeras decentraliserat vid yrkesläroanstalter. Publiken kan följa tävlingarna virtuellt.

Var synlig, nätverka, möt unga och rekrytera proffs

Företagssamarbetet har en stor betydelse för hur väl evenemanget lyckas. Genom att delta som partner i Mästare-sammanhanget har man möjlighet att påverka framtidens yrkesutbildning, synas, nätverka, möta unga och rekrytera yrkesproffs.

Som samarbetspartner kan man välja ett lämpligt paket för synlighet åt det egna företaget eller samfundet: var synlig i samband med de grenvisa sändningarna, delta i den virtuella mässavdelningen eller i sido-evenemangen, var synlig i Mästare-tävlingens nätverksmedier, håll ett anförande eller komponera ihop ett eget skräddarsytt paket – det finns många sätt!

Partnerskapspaket

Välj ett lämpligt partnerskapspaket för ditt företag eller samfund. Som ersättning för synligheten kan ni erbjuda t.ex. maskiner, apparater, material, arbetsinsatser, pengar eller en kombination av dessa.

Som ett alternativ eller ett tillägg till grenvisa partnerskap kan man delta som evenemangspartner eller partner för högstadie-elevernas Mästare-9 tävling.

Bekanta dig med våra partnerskapspaket och ta kontakt!

Samarbetsavtalen bör vara gjorda senast den 15.4.2021. Var ute i god tid!

Evenemangets huvudsamarbetspartners

  • Lapin koulutuskeskus Redun logo. Linkki Redun verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Lappian logo. Linkki Lappian verkkosivuille.
  • Koulutuskeskus Jedun logo. Linkki Jedun verkkosivuille.
  • Oulun Palvelualan Opiston logo. Linkki OPAO:n verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Luovin logo. Linkki Luovin verkkosivuille.
  • Suomen Diakoniaopiston logo. Linkki Suomen Diakoniaopiston verkkosivuille.
  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.