Vallox mukana Taitajien matkassa

Vallox on mukana Taitaja2021-kisassa yhtenä pääyhteistyökumppanina. Tämän vuoden kisan toteutus virtuaalisena mahdollistaa sen, että kisan livelähetyksiä voi seurata mistä tahansa. Ilmastointiasennus -lajin lähetyksissä finalistit näyttävät osaamisensa ilmanvaihtokanaviston ja -koneen asennuksessa sekä ilmamäärien mittauksessa ja säädössä.

Vallox on lahjoittanut tapahtumaan Vallox 096 MV -ilmanvaihtokoneet. Kilpailussa mitataan finalistien taitoja mm. laadun ja työturvallisuuden näkökulmasta. Taitaja2021-kilpailu tekee näkyväksi ilmanvaihtoasentajien ammattia ja on hieno mahdollisuus osallistujille mitata omia tietojaan ja taitojaan käytännössä. Oman työn arvostus ja jatkuva ammatillinen kehitys ovat hyviä eväitä tulevaisuuden työelämän osaajille. Vallox on ollut tukemassa Taitaja-kisoja lähes sen 30-vuotisen historian alusta saakka.

https://www.vallox.com/tuotteet/vallox_ilmanvaihtokoneet/vallox_096_mv.html

Ilmanvaihtoasentajien ammatillisella osaamisella onkin Valloxille laitevalmistajana iso merkitys. Laitteiden oikeanlainen asennus, osaava ilmamäärien mittaus ja huolellinen käyttöönotto ovat niiden toimivuuden kannalta tärkeää. Loppukädessä me yhdessä vaikutamme siihen, että suomalaisissa kodeissa hengitetään raikasta ja puhdasta sisäilmaa.

Vallox järjestää myös koulutustilaisuuksia alan oppilaitoksissa. Niissä perehdytään mm. mittaus – ja säätötyöhön ja tutustutaan Vallox-ilmanvaihtokoneiden uusimpiin tekniikoihin. Käytännön opetustilanteita on järjestetty sekä luokassa, työmailla että Valloxin Loimaan tehtaalla. 

Toivotamme onnea ja menestystä kaikille Taitaja2021 -kisan finalisteille!

Vallox Oy on suunnitellut ja valmistanut ilmanvaihtojärjestelmiä jo 50 vuotta. Yrityksen tuottamaan korkealaatuiseen ilmanvaihtoteknologiaan on yhdistetty yksinkertainen tyylikäs muotoilu ja helppokäyttöisyys. Vallox on panostanut erityisesti ilmanvaihtolaitteidensa energiatehokkuuteen ja hiljaisuuteen. Niiden ansiosta sisäilma on raikas hengittää, ja kiinteistöt pysyvät kunnossa.

Vallox tarjoaa LVI-alan ammattilaisille myös laadukkaan teknisen tuen tuotteidensa koko elinkaaren ajaksi. Tänä vuonna Vallox julkaiseen Loimaan tehtaan 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tarinoita vuosien varrelta, ihmisistä, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista.

https://youtube.com/watch?v=FUsQjfLRB6k

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

WinNova – tutustu ensi vuoden Taitajiin

Teemalla #työniloa vuoden päästä Satakunnassa – Tervetulloo Porrii 16.-19.5.2022! Satakunnassa […]

GROHE mukana Taitaja-tapahtumassa

GROHE on perustettu vuonna 1936 ja on tänä päivänä Euroopan […]

Vastuullisuus ohjaa Vähälän toimintaa

Vähälä Yhtiöt on logistiikka-alan edelläkävijä Suomessa. Vuonna 1937 perustetusta yhden […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Lapin koulutuskeskus Redun logo. Linkki Redun verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Lappian logo. Linkki Lappian verkkosivuille.
  • Koulutuskeskus Jedun logo. Linkki Jedun verkkosivuille.
  • Oulun Palvelualan Opiston logo. Linkki OPAO:n verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Luovin logo. Linkki Luovin verkkosivuille.
  • Suomen Diakoniaopiston logo. Linkki Suomen Diakoniaopiston verkkosivuille.
  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.