Tapahtumainfo

Taitaja2021 -suurtapahtuma saapuu Ouluun ja kokoaa maan säkenöivimmät ammattitaitajat kisaamaan Suomen mestaruuksista. Tapahtumassa valaisemme myös tulevaisuuden työelämää eri ammattinäytöksissä ja ajankohtaisissa seminaareissa. Tule tutustumaan loistaviin ammatteihin ja kannustamaan sädehtiviä nuoria.

Tervetuloa loistamaan kanssamme!

Oulu täyttyy SM-kilpailijoista ja kisavieraista tapahtumaviikolla. SM-kilpailu ja oheistapahtumat keskittyvät Ouluhalliin ja sen ympäristöön, sekä Kauppakeskus Valkeaan ja OSAOn Haukiputaan yksikköön.

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan ammattitaidon alle 22-vuotiaiden Suomen mestaruuksista. Kolmipäiväisessä suurtapahtumassa nähdään myös erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden TaitajaPLUS-lajeja sekä mittelöidään yläkoululaisten teknisiä sekä kädentaitoja testaava Taitaja9-kilpailu. Mukana on myös ikärajattomia lajeja (floristi, puhdistuspalvelu, huonekalupuuseppä, viherrakentaminen ja infrarakentaminen), joissa ei ole yläikärajaa.

Mukana yli 500 alansa sädehtivää huippua!

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton!

Taitaja2021 Oulu -tapahtuman teemat ovat yhdessä tekeminen, yhdenvertaisuuden edistäminen, elinikäinen oppiminen ja vastuullisuus.

Tapahtuman slogan on Säteile taitoa!

Kävijäodotus 50 000 – olethan yksi heistä!

Taitaja2021 Oulu -tapahtuman järjestävät Pohjois-Suomen ammatilliset oppilaitokset yhteistyökumppaneineen. Päävastuu tapahtuman järjestämisestä on Koulutuskuntayhtymä OSAOlla. Suomessa ammattitaitokilpailutoimintaa koordinoi Skills Finland ry.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Lapin koulutuskeskus Redun logo. Linkki Redun verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Lappian logo. Linkki Lappian verkkosivuille.
  • Koulutuskeskus Jedun logo. Linkki Jedun verkkosivuille.
  • Oulun Palvelualan Opiston logo. Linkki OPAO:n verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Luovin logo. Linkki Luovin verkkosivuille.
  • Suomen Diakoniaopiston logo. Linkki Suomen Diakoniaopiston verkkosivuille.
  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.