WinNova – tutustu ensi vuoden Taitajiin

Teemalla #työniloa vuoden päästä Satakunnassa – Tervetulloo Porrii 16.-19.5.2022!

Satakunnassa ollaan jännän äärellä, sillä vuoden 2022 Taitaja-tapahtuma järjestetään maakunnassa tuolloin ensimmäistä kertaa. Taitaja-toimiston väki on jo työn touhussa, ja ensi vuoden tapahtuman suunnittelu käynnissä. Porissa järjestettävä tapahtuma ja koko siihen tähtäävä matka antaa toimijoille hienon mahdollisuuden edistää ja kehittää Taitaja-konseptiin liittyviä osa-alueita – huippuosaamista, koulutuksen laatua, arvostusta ja vetovoimaa – täysin ”uusin silmin” ja satakuntalaisella periksiantamattomalla otteella. ​

Taitaja-päätapahtuma järjestetään 16.-19.5.2022 ja sen päävastuullisena toimijana on Länsirannikon Koulutus Oy WinNova. Yhteistyökumppanina tapahtumajärjestelyissä toimii Satakunnan koulutuskuntayhtymä Sataedu. WinNova on Satakunnan suurin ammatillinen oppilaitos, jolla on koulutustoimintaa mm. Porissa, Raumalla, Ulvilassa, Laitilassa, Uudessakaupungissa ja myös muissa lähialueen kaupungeissa ja kunnissa. Opiskelijavirtauma meillä on vuosittain noin 10.000.

Taitaja2021-kilpailujohtaja Sauli Jaara, OSAOn kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi ja Taitaja2022-kilpailujohtaja Diana Bergroth-Lampinen. 

Taitaja2022-tapahtumassa Porissa tullaan näkemään 45 kilpailulajia ja ammattinäytöstä, joissa kisaa yhteensä noin 400 Suomen parasta, nuorta kädentaitajaa. Porin tapahtumassa Taitaja-finaali on kolmepäiväinen ja Taitaja9-finaali järjestetään ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä kilpailuna.

Tiesitkö tämän Satakunnasta?

Elämänlaatu Satakunnassa syntyy muun muassa monipuolisesta työ- ja koulutustarjonnasta, laajoista harrastusmahdollisuuksista ja ainutlaatuisesta luonnosta. Teollinen ja uudistuva Satakunta tuottaa vientiylijäämää, ruokaa ja energiaa muulle Suomelle. Satakunta on avoin, vientivetoinen ja kansainvälinen teollisuusmaakunta.

Satakunta on myös monimuotoisten elämysten maakunta. Elämyksiä tuottavat upea meri ja muu fantastinen luonto, Satakunnan pitkä historia, monipuoliset tapahtumat, hauskan oudot murteet ja luovat ihmiset. Satakunta on aito paikka elää, yrittää ja kokea.

Todella outo, ehdottoman uniikki – sellainen on Pori

Muun muassa Pori Jazz, SuomiAreena ja Yyteri ovat tehneet Poria tutuksi monille jo aiemmin. Mutta tiäsiks sää, että myös Yö ja Dingo ovat täältä meiltä kotoisin. Urheiluihmisille Porin Ässät, Narukerä ja Pesäkarhut ovat todennäköisesti tuttuja nimiä ja näiden seurojen kotikenttien läheisyydessä Isomäen alueella Porissa järjestetään myös Taitaja2022 Pori –tapahtuma!

Tule kokemaan #työniloa Poriin – täällä sinua odottaa todella outo, ehdottoman uniikki Pori, joka pääsee jokaisen ihon alle omalla tavallaan!

Taitaja2022-nettisivusto avataan kesäkuussa. Löydät sen tuolloin osoitteesta www.taitaja2022.fi. Sitä ennen voit tutustua tulevan vuoden kisajärjestäjiin, kaupunkiin ja maakuntaan näiden sivujen kautta:

WinNova https://www.winnova.fi/

Sataedu https://www.sataedu.fi/

Pori https://www.pori.fi/

Satakunta https://satakunta.fi/

Teksti:: WInNova

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

GROHE mukana Taitaja-tapahtumassa

GROHE on perustettu vuonna 1936 ja on tänä päivänä Euroopan […]

Vastuullisuus ohjaa Vähälän toimintaa

Vähälä Yhtiöt on logistiikka-alan edelläkävijä Suomessa. Vuonna 1937 perustetusta yhden […]

Ammatilliset opettajat – tekijöiden taustalla!

Matka oman alan valtakunnan ykkösosaajaksi voi alkaa monella tapaa. Opettaja […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Lapin koulutuskeskus Redun logo. Linkki Redun verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Lappian logo. Linkki Lappian verkkosivuille.
  • Koulutuskeskus Jedun logo. Linkki Jedun verkkosivuille.
  • Oulun Palvelualan Opiston logo. Linkki OPAO:n verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Luovin logo. Linkki Luovin verkkosivuille.
  • Suomen Diakoniaopiston logo. Linkki Suomen Diakoniaopiston verkkosivuille.
  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.