Tikkurila mukana tukemassa tulevaisuuden ammattilaisia

Tikkurila on ollut Taitaja-kilpailun yhteistyökumppanina jo yli 10 vuotta, tänä vuonna järjestettävässä tapahtumassa olemme yksi pääyhteistyökumppaneista. Aiemmasta poiketen yleisö voi seurata tapahtumaa virtuaalisesti. Maalaus ja tapetointi -lajin ohjausryhmässä ja tuomaristossa ovat toimineet jo vuosia Tikkurilan Maalilinjan asiantuntijat Tarmo Hämäläinen ja Aki Aaltonen. Maalilinja on monessa mukana!

Olemme olleet auttamassa lajin toteuttamista sekä suunnittelemassa toteutettavia kilpailutehtäviä. Lisäksi olemme tuoneet kilpailuun alan uusinta osaamista sekä tietoa maalausalan uusista määräyksistä unohtamatta pitkää kokemusta kilpailujen läpiviennistä.

Tikkurila on tukenut tapahtumaa lahjoittamalla kilpailuun tarvittavat maalit ja tasoitteet sekä työvaatteet. Kilpailuihin on aina pystytty luomaan hyvä henki reiluuden ja ystävällisyyden ilmapiirissä, vaikka kilpailu on itsessään vaativa ja hektinen. Kilpailussa yhdistyvät vaatimukset hyvästä organisointikyvystä ja kädentaidoista.

Tikkurila Akatemia tarjoaa niin opiskelijoille kuin myös alan ammattilaisille kohdistettua pintakäsittelyalan koulutusta. Koulutusaiheet käsittelevät laajasti pintakäsittelyä eri näkökulmista alan ammattikuntaryhmät huomioiden. Monipuolisissa koulutuksissa on tarjolla tuorein tieto selkeässä paketissa esitettynä.

Tikkurila on osa kansainvälistä yritystä, joka on tunnettu arvoistaan ja tuotebrändeistään. Haluamme omalta osaltamme tarjota tuleville maalialan ammattilaisille kesätöitä, työharjoittelupaikkoja ja työjaksoja nyt ja tulevaisuudessa.

Yhdessä voimme kehittää pintoja, joilla on merkitystä!

Tikkurilan Maalilinja on neuvonut suomalaisia jo 20 vuotta

Tikkurilalla on pitkät perinteet neuvonta- ja koulutuspalvelujen tarjoamisessa: maalausneuvontaa ja -koulutusta on tarjottu asiakkaille jo yli 90 vuoden ajan, ja kuluttajille suunnattu Maalilinja juhli viime lokakuussa 20-vuotista taivaltaan. Maalilinja tarjoaa maalausneuvontaa ja ideoita kaikkeen maalaamiseen. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

WinNova – tutustu ensi vuoden Taitajiin

Teemalla #työniloa vuoden päästä Satakunnassa – Tervetulloo Porrii 16.-19.5.2022! Satakunnassa […]

GROHE mukana Taitaja-tapahtumassa

GROHE on perustettu vuonna 1936 ja on tänä päivänä Euroopan […]

Vastuullisuus ohjaa Vähälän toimintaa

Vähälä Yhtiöt on logistiikka-alan edelläkävijä Suomessa. Vuonna 1937 perustetusta yhden […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Lapin koulutuskeskus Redun logo. Linkki Redun verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Lappian logo. Linkki Lappian verkkosivuille.
  • Koulutuskeskus Jedun logo. Linkki Jedun verkkosivuille.
  • Oulun Palvelualan Opiston logo. Linkki OPAO:n verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Luovin logo. Linkki Luovin verkkosivuille.
  • Suomen Diakoniaopiston logo. Linkki Suomen Diakoniaopiston verkkosivuille.
  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.