Johda itseäsi kohti ammatillista kehittymistä

Itsensä johtaminen on oman arvomaailman luomista ja seurantaa, tavoitteiden asettamista sekä työkalujen etsimistä tavoitteiden saavuttamiseksi, itsestään huolehtimista ja armollisuutta itseä kohtaan. Se on myös uusien asioiden kokeilua ja niistä oppimista. Hyppäämistä tuntemattomaan, pois omalta mukavuusalueelta.

Tavoitteellisuus, itsensä haastaminen ja oman oppimisen arvostaminen ovat avainsanoja ammattitaidon kehittämisessä.  Ammattiylpeys ja oman koulutuksen arvostaminen ovat avainasemassa tämän päivän yritysmaailmassa. Etenkin hiusalalla, kouluttautuminen on menestyksen kannalta tärkeässä asemassa. Kilpailu asiakkaista on kovaa, on löydettävä uusia yksilöllisiä tapoja erilaistua muista. Etenkin koronapandemian tuomat yritysmaailman haasteet kulkevat mukana vielä vuosia.

Kilpaileminen kehittää ammattitaitoa

Taitaja-kisat ovat hyvä mahdollisuus itsensä haastamiseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen uran alkumetreillä. Taitajista saatu kokemus antaa hyvän pohjan kilpailumaailmaan, jossa hius materiaalina saa aivan uuden merkityksen. Miten hius nähdään, koetaan, tunnetaan? Mitä sillä halutaan viestiä, kertoa, ilmaista? Oman ammattitaitonsa tuntemus ja arvostus, tavoitteiden asettaminen ja tavoittelu, oman nahkansa luominen yhä uudelleen ja uudelleen antaa eväät oman urapolun varrelle. Kilpailemalla voi testata omaa ammattitaitoaan, saada uusia näkökulmia ja oppia itsestään.

Suomen Hiusyrittäjät järjestävät vuosittain Parturien ja kampaajien Suomen mestaruus – ja kansainväliset kilpailut, johon otamme ilolla vastaan uusia kilpailijoita haastamaan itseään ja nauttimaan omasta osaamisestaan. Koronapandemian vuoksi kilpailut siirrettiin pidettäväksi Hair & Beauty Finland -messujen yhteyteen 26.-27.3.2021. Tervetuloa kilpailemaan ja kehittymään aina vain taitavammaksi ammattilaiseksi!

Järjestö yrittäjän tukena ja neuvonantajana

Suomen Hiusyrittäjät ry on parturi-kampaamoalan yrittäjien toimialajärjestö. Meihin kuuluvat jäseninä parturi-kampaamoalan yrittäjät – aina työllistäjistä itsenäisiin ammatinharjoittajiin. Olemme jokaisen hiusalan yrittäjän tukiverkosto ja neuvonantaja, oletpa sitten itsenäinen liikkeenharjoittaja, vuokratuolilainen, sopimusyrittäjä, työllistäjä tai vuokranantaja. Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa muun muassa alasta, kilpaluista sekä lakimuutoksista. Voit kysyä apua ja neuvoja kaikkiin yritystoimintasi asioihin jo ennakoivasti ja siten säästää sekä aikaa että suuria summia rahaa.

Juniorijäseneksi voi liittyä viimeisenä opiskeluvuotenaan tai valmistumisen jälkeen valmistumisvuoden loppuun mennessä. Jäsenmaksu on 65 € vuodessa ja kattaa palvelutarjonnaltaan henkilöjäsenyyden (vuokralainen / sopimusyrittäjä) jäsenedut sekä neuvonnan. Juniorijäsenenä voi olla valmistumisvuotta seuraavan kalenterivuoden ajan, jonka jälkeen jäsenyys muuttuu automaattisesti henkilöjäsenyydeksi ja jäsenmaksu on 230 € / vuodessa.

Tiina Haapapuro, järjestösihteeri
Suomen Hiusyrittäjät ry

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

WinNova – tutustu ensi vuoden Taitajiin

Teemalla #työniloa vuoden päästä Satakunnassa – Tervetulloo Porrii 16.-19.5.2022! Satakunnassa […]

GROHE mukana Taitaja-tapahtumassa

GROHE on perustettu vuonna 1936 ja on tänä päivänä Euroopan […]

Vastuullisuus ohjaa Vähälän toimintaa

Vähälä Yhtiöt on logistiikka-alan edelläkävijä Suomessa. Vuonna 1937 perustetusta yhden […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Lapin koulutuskeskus Redun logo. Linkki Redun verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Lappian logo. Linkki Lappian verkkosivuille.
  • Koulutuskeskus Jedun logo. Linkki Jedun verkkosivuille.
  • Oulun Palvelualan Opiston logo. Linkki OPAO:n verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Luovin logo. Linkki Luovin verkkosivuille.
  • Suomen Diakoniaopiston logo. Linkki Suomen Diakoniaopiston verkkosivuille.
  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.