Image Wear Oy: Työvaatelainaamo – Joustavuutta opiskelijoiden työvaatehankintoihin

Uusi oppivelvollisuuslaki astuu voimaan 1.8.2021. Uudistuksen myötä työvaatteet ovat toisen asteen opiskelijalle maksuttomia. Koulutuksen järjestäjällä on velvoite tarjota opiskelijalle sopivat työvaatteet, jotka varmistavat hyvän ja turvallisen koulupäivän. Image Wear kumppaneineen tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden, jotta tuotteet ja palvelut voidaan profiloida juuri oppilaitoksellenne sopiviksi. Laaja ja laadukas työasuvalikoimamme kattaa lähes kaikki toimialat.

Älä huoli – me huolehdimme

Mottomme on tehdä parempia työpäiviä. Siksi teemme työvaatteiden hankkimisesta ja huoltamisesta mahdollisimman helppoa, joustavaa ja sujuvaa. Työvaatteiden tarve vaihtelee, ja jokaisena koulupäivänä opiskelijoille pitää varmistaa siistit sekä huolletut työvaatteet. Olemme kehittäneet Työvaatelainaamon, joka on ekologinen ja kustannustehokas tapa hankkia työvaatteet

Mikä Työvaatelainaamo on?

Työvaatelainaamo on työvaatteiden vuokramalli kaikille, jotka tarvitsevat joustavuutta työvaatehankintoihinsa ja joiden työvaatetarpeet vaihtelevat. Työvaatelainaamossa työvaatteet kiertävät käyttäjältä toiselle ja kaikilla on käytössä vain tarvitsemansa määrä vaatteita. Hyväkuntoiset huolletut työvaatteet saavat pitkän käyttöiän lainaamon avulla. Työvaate-elinkaarensa lopussa ne käytetään uuden materiaalin raaka-aineeksi. Työvaatelainaamo on vaivaton ja ympäristöystävällinen tapa varmistaa, että opiskelijoillanne on aina juuri oikea määrä työvaatteita käytössään.

Miten Työvaatelainaamo toimii?

Työvaatelainaamossa saatte työvaatteet kuukausimaksulla käyttöönne. Toimitamme tilaamanne vaatteet ja käytätte niitä tarvitsemanne ajan. Jos tuote kuluu loppuun vuokra-aikana, toimitamme uuden tuotteen tilalle. Jokaisella vaatteella on ennalta määritelty kuukausihinta. Maksu tulee jokaiselta alkaneelta vuokrakuukaudelta. Kun vaatteiden tarve päättyy, ne palautuvat meille. Käytön jälkeen pesemme ja huollamme vaatteet sekä varastoimme ne seuraavaa käyttäjää varten.

Oppilaitoksenne tarpeisiin sopiva ratkaisu

Emme valmista yhdenkoon vaatteita, joten miksi tarjoaisimme jäykkää palvelumallia? Työvaatelainaamo on huoleton ja joustava palvelu. Kumppaneittemme kautta saatte vuokravaatemalliin halutessanne lisäpalveluita, kuten pesu- ja huoltopalvelut sekä kuljetukset niihin. Juuri teidän tarpeisiinne.

Miksi Työvaatelainaamo? – Hyödyt ja edut

Työvaatteet juuri oikeaan tarpeeseen

Työvaatteiden tarve voi vaihdella lukuvuoden aikana. Työvaatteiden tarpeen ennakointi voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Kun vaatteet eivät ole käytössä, ne pitää huollattaa ja varastoida. Työvaatelainaamossa käytätte työvaatteita vain tarvitsemanne ajan ja saatte uusia käyttöönne aina tarpeen mukaan. Palautuksen jälkeen me hoidamme tuotteen uudelle kierrokselle. Säästätte sekä aikaa että rahaa.

Työvaatelainaamo on vastuullinen vaihtoehto

Työvaatteiden tarve voi olla erilainen eri lukukausina. Myös erilaiset lomat ja vapaat voivat heilauttaa vaatetarvetta. Työvaatelainaamo ratkaisee tämänkin ongelman. Kun opiskelijanne eivät tarvitse työvaatteita, ne ovat toisilla käytössä.

Ympäristö kiittää

Työvaatelainaamo on vastuullinen ja ympäristöystävällinen toimintamalli. Vaatteita kierrättämällä niiden käyttöikä pitenee. Vaatteita on käytössä kerrallaan vain tarvittava määrä.

Huolehdimme työvaatteiden vastuullisen hävittämisen

Kun työvaatteet ovat tulleet elinkaarensa päähän, me kierrätämme ne uudeksi materiaaliksi.

Ei kalliita aloituskustannuksia

Työvaatelainaamossa vältätte isot investoinnit. Vaatteita ei tarvitse ostaa, vaan ne vuokrataan tarpeiden mukaan.

Ei piilokustannuksia

Työvaatteiden hankintaan, huoltoon, ylläpitoon ja varastointiin liittyy runsaasti piilokuluja. Työvaatelainaamo sisältää kaikki kulut, voitte keskittyä työvaatteista huolehtimisen sijaan työtehtäviinne.

Ammattilaisille tehtävän mukaiset vaatteet

Eri oppilinjoille tarvitaan erilaisia työvaatteita. Työvaatelainaamosta voitte vuokrata ammattilaisille suunnitellut, siistit ja toimivat, työtehtäviin sopivat vaatteet, jotka näyttävät hyvältä.

eSeuranta pitää työvaatteet hanskassa

Huolettaako opiskelijoiden työvaatteisiin liittyvä logistiikka ja seuranta? eSeuranta on RFID-teknologiaan perustuva palvelu, jonka avulla tiedätte reaaliajassa oppilaitoksenne työvaatteiden tilanteen ja niiden elinkaaren.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Pertti Sivenius

040 570 7630

tai: pertti.sivenius@imagewear.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

WinNova – tutustu ensi vuoden Taitajiin

Teemalla #työniloa vuoden päästä Satakunnassa – Tervetulloo Porrii 16.-19.5.2022! Satakunnassa […]

GROHE mukana Taitaja-tapahtumassa

GROHE on perustettu vuonna 1936 ja on tänä päivänä Euroopan […]

Vastuullisuus ohjaa Vähälän toimintaa

Vähälä Yhtiöt on logistiikka-alan edelläkävijä Suomessa. Vuonna 1937 perustetusta yhden […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Lapin koulutuskeskus Redun logo. Linkki Redun verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Lappian logo. Linkki Lappian verkkosivuille.
  • Koulutuskeskus Jedun logo. Linkki Jedun verkkosivuille.
  • Oulun Palvelualan Opiston logo. Linkki OPAO:n verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Luovin logo. Linkki Luovin verkkosivuille.
  • Suomen Diakoniaopiston logo. Linkki Suomen Diakoniaopiston verkkosivuille.
  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.