Kilpailujohtaja Sauli Jaara: Kiitos!

Taitaja2021-kilpailut ovat takana. Tapahtuma huipentui päättäjäisiin 20.5.2021 klo 19:00.

Kilpailijat, ilman teidän läsnäoloanne tapahtuma olisi turha ja täysin merkityksetön. Haluan kiittää teitä kaikkia erikseen ja yhteisesti siitä, että olitte mukana, osallistuitte ja sopeuduitte erikoistilanteeseen. Kaikki ei ollut tapahtumassa kuten on ollut 20 edellisen vuoden ajan. Jouduimme rajoittamaan monia asioita. Olimme kahden tulen välissä: sekä koronarajoitteet että suuret odotukset tapatuman osalta asetti meidät usein valinnan eteen. Pyrimme valitsemaan vaihtoehdon, jossa kilpailijat otettiin ensisijaisesti huomioon. Tuhannet kiitokset kilpailijoiden huoltajille ja joukkueiden johtajille. Teidän asenteenne oli ymmärtäväinen ja sopeuduitte rooliinne loistavasti.

Kiitos yhteistyökumppanit niin yritykset kuin koulutuksen järjestäjät ja muut yhteisöt. Otitte meidän rinnallamme suuren vastuun tapahtuman onnistumisesta ja mahdollistitte tapahtuman läpiviennin. Haluan kiittää teitä kaikkia osapuolia mukana olosta. Yhteistyösopimusten huikea määrä ja niiden yhteinen arvo osoittavat, että ammatillista koulutusta arvostetaan edelleen ja jopa enemmän kuin aiemmin. Tuntuu siltä, että arvostus ammatillista koulutusta kohtaan on noussut. Monet sadat mukana olleet kumppanit ovat osoittaneet kiinnostuksensa olla mukana kehittämässä ammatillista koulutusta.

Suuret kiitokset myös kaikille netin kautta kisoja seuranneille. Tämä järjestelmä oli täysin uutta ja me kuten seuraavatkin järjestäjät saimme paljon kokemusta siitä, miten tätä menetelmää tulisi kehittää jatkossa.

Kiitokset opetus- ja kulttuuriministeriöön tapahtuman suojelemisesta ja rahoituksesta. Ilman tukeanne tapahtuma jäisi järjestämättä. Kiitokset niin Oulun kaupungin päättäjille kuin muidenkin kaupunkien ja kuntien päättäjille.

Erityinen kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleilla koulutuksen järjestäjille: OSAO, LUOVI, BRAHE, OPAO, JEDU, LAPPIA, REDU, SDO, Helsinki Business College ja Gradia.

Suuret kiitokset kaikille opiskelijoille ja opettajille, jotka olitte monissa aputehtävissä; teidän osuutenne järjestelyjen onnistumisen kannalta oli ensiarvoisen tärkeää.

Kiitokset monille firmoille, josta ostimme ammattitaitoista palvelua. Osaamisenne taso on huikea.

Listalta jäi varmasti monia tahoja pois, mutta tarkoitus on kiittää teitä kaikkia, jotka olitte mukana ja mahdollistitte tapahtuman onnistumisen.

KIITOS!

Oulussa 21.5.2021
Sauli Jaara, kilpailujohtaja

Kuvassa kilpailujohtaja Sauli Jaara ja viestintäpäällikkö Marsa Jurvakainen

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Opiskelijat tekevät Taitajan

Taitaja2021-finaalit ovat nyt ohi. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin poikkeusolojen takia […]

Taitajien Taitaja Noora Salo haluaa olla hyvä roolimalli

Perho Liiketalousopistossa opiskeleva Noora Salo valittiin Taitaja2021 Oulu -kilpailussa ammattitaitokilpailujen […]

Tulostiedote: Taitaja-kilpailun SM-mitalistit ovat selvillä

Ammattitaidon nuorten SM-kilpailu Taitaja päättyy tänään. Kolmipäiväisen kilpailun voittajat ovat […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Lapin koulutuskeskus Redun logo. Linkki Redun verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Lappian logo. Linkki Lappian verkkosivuille.
  • Koulutuskeskus Jedun logo. Linkki Jedun verkkosivuille.
  • Oulun Palvelualan Opiston logo. Linkki OPAO:n verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Luovin logo. Linkki Luovin verkkosivuille.
  • Suomen Diakoniaopiston logo. Linkki Suomen Diakoniaopiston verkkosivuille.
  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.