Kilpailujohtaja Sauli Jaara: Kiitos!

Taitaja2021-kilpailut ovat takana. Tapahtuma huipentui päättäjäisiin 20.5.2021 klo 19:00.

Kilpailijat, ilman teidän läsnäoloanne tapahtuma olisi turha ja täysin merkityksetön. Haluan kiittää teitä kaikkia erikseen ja yhteisesti siitä, että olitte mukana, osallistuitte ja sopeuduitte erikoistilanteeseen. Kaikki ei ollut tapahtumassa kuten on ollut 20 edellisen vuoden ajan. Jouduimme rajoittamaan monia asioita. Olimme kahden tulen välissä: sekä koronarajoitteet että suuret odotukset tapatuman osalta asetti meidät usein valinnan eteen. Pyrimme valitsemaan vaihtoehdon, jossa kilpailijat otettiin ensisijaisesti huomioon. Tuhannet kiitokset kilpailijoiden huoltajille ja joukkueiden johtajille. Teidän asenteenne oli ymmärtäväinen ja sopeuduitte rooliinne loistavasti.

Kiitos yhteistyökumppanit niin yritykset kuin koulutuksen järjestäjät ja muut yhteisöt. Otitte meidän rinnallamme suuren vastuun tapahtuman onnistumisesta ja mahdollistitte tapahtuman läpiviennin. Haluan kiittää teitä kaikkia osapuolia mukana olosta. Yhteistyösopimusten huikea määrä ja niiden yhteinen arvo osoittavat, että ammatillista koulutusta arvostetaan edelleen ja jopa enemmän kuin aiemmin. Tuntuu siltä, että arvostus ammatillista koulutusta kohtaan on noussut. Monet sadat mukana olleet kumppanit ovat osoittaneet kiinnostuksensa olla mukana kehittämässä ammatillista koulutusta.

Suuret kiitokset myös kaikille netin kautta kisoja seuranneille. Tämä järjestelmä oli täysin uutta ja me kuten seuraavatkin järjestäjät saimme paljon kokemusta siitä, miten tätä menetelmää tulisi kehittää jatkossa.

Kiitokset opetus- ja kulttuuriministeriöön tapahtuman suojelemisesta ja rahoituksesta. Ilman tukeanne tapahtuma jäisi järjestämättä. Kiitokset niin Oulun kaupungin päättäjille kuin muidenkin kaupunkien ja kuntien päättäjille.

Erityinen kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleilla koulutuksen järjestäjille: OSAO, LUOVI, BRAHE, OPAO, JEDU, LAPPIA, REDU, SDO, Helsinki Business College ja Gradia.

Suuret kiitokset kaikille opiskelijoille ja opettajille, jotka olitte monissa aputehtävissä; teidän osuutenne järjestelyjen onnistumisen kannalta oli ensiarvoisen tärkeää.

Kiitokset monille firmoille, josta ostimme ammattitaitoista palvelua. Osaamisenne taso on huikea.

Listalta jäi varmasti monia tahoja pois, mutta tarkoitus on kiittää teitä kaikkia, jotka olitte mukana ja mahdollistitte tapahtuman onnistumisen.

KIITOS!

Oulussa 21.5.2021
Sauli Jaara, kilpailujohtaja

Kuvassa kilpailujohtaja Sauli Jaara ja viestintäpäällikkö Marsa Jurvakainen

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Taitaja-tapahtuman mainoskuva, jossa neonkeltaiseen paitaan pukeutunut poika katsoo hymyillen kameraan tumman taustan edessä. Taustalla myös piirrettyjä neonkeltaisia säteitä.

Taitaja2021 Oulu -loppuraportti on julkaistu

Suomi oli yksi harvoista maista, joka järjesti vuonna 2021 kansalliset […]

Kolmen lajin Taitaja2021-mitaleista kisataan 31.8.–1.9.2021 Kalajoella – KATSO TULOKSET

Taitaja2021-kilpailun finaali järjestettiin toukokuussa hajautetusti kahdellatoista paikkakunnalla. Alueellisten koronasuositusten vuoksi […]

Tapahtumasta on kulunut kuukausi – miten kaikki meni?

Taitaja2021-tapahtumasta on nyt kulunut kuukausi. Kokosimme yhteen tuloksia ja päätelmiä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Lapin koulutuskeskus Redun logo. Linkki Redun verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Lappian logo. Linkki Lappian verkkosivuille.
  • Koulutuskeskus Jedun logo. Linkki Jedun verkkosivuille.
  • Oulun Palvelualan Opiston logo. Linkki OPAO:n verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Luovin logo. Linkki Luovin verkkosivuille.
  • Suomen Diakoniaopiston logo. Linkki Suomen Diakoniaopiston verkkosivuille.
  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.