Taitaja-tapahtuma etsii juontajia ja maskottia

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan nuorten ammattitaidon Suomen mestaruuksista. Taitaja2021 Oulu -tapahtuma järjestetään 18.–20.5.2021 Pohjois-Suomen ammatillisissa oppilaitoksissa. Lisäksi yksi laji järjestetään Helsingissä ja yksi Jyväskylässä.

Tapahtuma streamataan verkkoon, ja yleisö pääsee osallistumaan tapahtumaan virtuaalisesti Suomesta ja ulkomailta.

Etsimme nyt Taitaja-tapahtumaan juontajia ja maskotin roolissa toimivia henkilöitä.
Haluatko olla mukana toteuttamassa Taitajaa aivan uudella tavalla ja säteillä suurtapahtuman keskipisteessä?

Mikäli vastasit kyllä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä videoesittely itsestäsi 11.4.2021 (hakuaikaa jatkettu) mennessä sähköpostilla taitaja2021@osao.fi. Perustele, miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään.

Haemme työntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

JUONTAJIA  

Avajaiset ja päättäjäiset

Työskentelyaika 25 h sis. suunnittelupalaverit huhtikuussa 5 h ja ajalla 13.5. – to 20.5. 20 h.

Valitsemme kaksi henkilöä juontamaan juontajaparina Taitaja2021-tapahtuman avajaiset ja päättäjäiset. Arvostamme juontamiskokemusta, esiintymistaitoa etenkin kameran edessä. Ruotsin kielen taito on plussaa.

Lisätietoja paivi.forsman@osao.fi ja sisko.kinnunen@osao.fi

Laji-insertit

Työskentelyaika 15 h / laji sis. suunnittelupalaverit ja käsikirjoitusten teko 10 h huhtikuussa sekä lähetyksen harjoitukset viikolla 19 ja juontaminen tapahtumaviikolla 18.5.-20.5.2021.

Valitsemme kymmeniä henkilöitä juontamaan Taitajan SM-lajeja. Lajijuontaja osaa selostaa katsojalle lajin ammatista ja kilpailusta oleelliset asiat mielenkiintoisesti. Sanavalmiilla juontajalla on tilannetajua ja joustavuutta, sekä kyky saada katsoja viihtymään lähetyksessä. Juonnot suunnitellaan yhdessä juontajan, lajivastaavien ja lähetyksen tuotantotiimin kanssa.

Ilmoita hakemuksessasi, mille paikkakunnalle tai lajiin haet juontajaksi.

Lajilistaus taitaja2021.fi/lajit

Laji-inserttien juontajien työskentelypaikkakunnat

Lisätietoja marsa.jurvakainen@osao.fi

Lajien suorat lähetykset

Työskentelyaika 20 h / laji sis. suunnittelupalaverit ja käsikirjoitusten teko 10 h huhtikuussa sekä lähetyksen harjoitukset viikolla 19 ja juontaminen tapahtumaviikolla 18.5.- 20.5.2021.

Valitsemme kymmeniä henkilöitä juontamaan Taitajan SM-lajeja. Lajijuontaja osaa selostaa katsojalle lajin ammatista ja kilpailusta oleelliset asiat mielenkiintoisesti. Sanavalmiilla juontajalla on tilannetajua ja joustavuutta, sekä kyky saada katsoja viihtymään lähetyksessä. Juonnot suunnitellaan yhdessä juontajan, lajivastaavien ja lähetyksen tuotantotiimin kanssa. Sujuva ruotsin ja / tai englannin kielen suullinen taito katsotaan eduksi.

Lajien suorat lähetykset kuvataan Oulussa:

Lisätietoja marsa.jurvakainen@osao.fi

Taitaja-studio

Työskentelyaika 30 h sis. suunnittelupalaverit ja käsikirjoitusten teko huhtikuussa sekä lähetyksen harjoitukset viikolla 19 ja juontaminen tapahtumaviikolla 18.5.- 20.5.2021.

Taitaja-studiosta lähetetään suoraa livelähetystä koko kolmen päivän tapahtuman ajan. Valitsemme studioon 4 juontajaa, joista vähintään yhdellä tulee olla erittäin sujuva ruotsin kielen suullinen taito.

Henkilö johtaa juonnoillaan useista lähetyspisteistä tulevaa livelähetystä reaaliajassa.  Kisastudion juontajilta edellytetään näyttöjä isojen tapahtumien juontamisesta ja kameroiden edessä työskentelystä. Valitun henkilön tulee olla sanavalmis, joustava ja kyvykäs viihdyttämään katsojaa. Ammatillisen koulutuksen ja Taitaja-tapahtuman tuntemus katsotaan eduksi.

Kisastudio Kaukovainio Oulu (valitaan 4)

Lisätietoja marsa.jurvakainen@osao.fi

SKILLY-PARI: MASKOTTI JA SAATTAJA

Työskentelyaika 5 h sis. valmistautuminen ja esiintymiset tapahtumaviikolla 18.5.- 20.5.2021.

Haemme henkilöitä toimimaan Skilly-maskotteina Taitajan virtuaalilähetyksissä. Työskentely tapahtuu pareina, joista toinen henkilö esiintyy maskotin puvun sisällä ja toinen toimii maskotin saattajana. Työvuoron aikana henkilöt vuorottelevat molemmissa rooleissa.

Valittavilta henkilöiltä toivotaan halua heittäytyä ja hassutella maskotin roolissa. Tehtävässä on hyötyä monipuolisesta elekielestä ja liikunnallisuudesta.

Työskentelypaikka on Oulun Kaukovainio (valitaan 8 henkilöä).

Lisätietoja marsa.jurvakainen@osao.fi

Taitaja2021-tapahtuma

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan nuorten ammattitaidon Suomen mestaruuksista. Kilpailulajeja on 46, ja niistä kolme on erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden TaitajaPLUS-lajeja. Tapahtumassa kilpaillaan myös yläkoululaisten Taitaja9-kilpailu, joka järjestetään tänä vuonna virtuaalipelinä. Lisäksi ohjelmassa on ammatillisen koulutuksen suurwebinaari ja kansainvälinen webinaari sekä muita oheistapahtumia.

Taitaja2021 Oulu -tapahtuman järjestää Koulutuskuntayhtymä OSAO yhdessä Ammattiopisto Lappian, Ammattiopisto Luovin, Koulutuskeskus Brahen, Koulutuskeskus JEDUn, Lapin koulutuskeskus REDUn, Oulun Palvelualan Opiston sekä Suomen Diakoniaopiston kanssa. Gradia ja Helsinki Business College järjestävät yhdet lajit omissa toimipisteissään. Lisäksi mukana on lukuisia muita yhteistyökumppaneita. Tapahtuman taustaorganisaationa toimii Skills Finland ry.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Taitaja2021-tapahtuman info Teamsissä 7.5.

Tervetuloa Taitaja2021-tapahtuman infoon perjantaina 7.5. klo 9.00 – 9.30. Teamsissä […]

Taitaja2021-tapahtuman terveysturvallisuusohje

Yleinen turvallisuus Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon tartuntariskin torjumiseen tähtäävät toimenpiteet […]

Nuorten ammattitaitokilpailu Taitaja järjestetään toukokuussa: ”Hienointa tässä kilpailussa on se, että kaikki voittavat”

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan nuorten […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Lapin koulutuskeskus Redun logo. Linkki Redun verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Lappian logo. Linkki Lappian verkkosivuille.
  • Koulutuskeskus Jedun logo. Linkki Jedun verkkosivuille.
  • Oulun Palvelualan Opiston logo. Linkki OPAO:n verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Luovin logo. Linkki Luovin verkkosivuille.
  • Suomen Diakoniaopiston logo. Linkki Suomen Diakoniaopiston verkkosivuille.
  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.