Ilmoittautuminen Taitaja-semifinaaleihin on alkanut

Taitaja2021 SM-semifinaaleiden ilmoittautumisaika on 5.–30.10.2020. Kilpailulajeja on 46, ja niistä kolme on TaitajaPLUS-lajeja. Toivomme semifinaaleihin mahdollisimman paljon kilpailijoita – kaikki halukkaat ovat tervetulleita osallistumaan!

Taitajaan voivat osallistua kilpailuvuonna 21 vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevat nuoret. Ikärajattomia lajeja on viisi: viherrakentaminen, floristiikka, infrarakentaminen, puhdistuspalvelu ja huonekalupuuseppä. Ikärajattomiin lajeihin osallistuvien tulee olla ammatillisen perustutkinnon opiskelijoita. TaitajaPLUS-lajeissa ei ole ikärajaa, ja niihin voivat osallistua erityisen tuen päätöksen saaneet opiskelijat.

Ilmoittautumishetkellä ilmoittautujan tulee olla opiskelijana ammatillisessa oppilaitoksessa, mutta valmistua saa ennen semifinaaleja.

Sitova ilmoittautuminen

Oppilaitoksen joukkueenjohtaja ilmoittaa oppilaitoksen kaikki kilpailijat yhdellä lomakkeella Skills Finland ry:lle. Ilmoittautuminen on sitova, ja edellyttää semifinaaliin osallistumista. ”Kaikille halukkaille löytyy paikka semifinaalista. Nyt vaan innokkaasti ilmoittautumaan!”, kannustaa Taitaja2021-kilpailujohtaja Sauli Jaara.

Semifinaalit pidetään oppilaitoksissa ympäri Suomen 1.–5.2.2021. Taitaja2021 SM-finaali on Oulussa 18.–20.5.2021.

Koronapandemian vaikutus Taitajan järjestämiseen

Taitaja2021-tapahtuman valmistelu on käynnissä normaalin aikataulun mukaisesti. Järjestelyissä varaudutaan siihen, että koronapandemian rajoittaessa tapahtuma voidaan pitää myös normaalista poikkeavin järjestelyin, esimerkiksi hajautettuna. Tärkeintä on varmistaa, että tapahtuma voidaan kaikissa olosuhteissa järjestää turvallisesti. Seuraamme tarkasti tilannetta ja viranomaisten ohjeita. Tarvittaessa muutoksia voidaan tehdä nopealla aikataululla. Olemme varautuneet erilaisiin vaihtoehtoihin, joten koulutuksen järjestäjien on turvallista ilmoittaa opiskelijoita Taitaja-kilpailuun.

Lisätietoja

Taitaja-päällikkö

Petri Hörkkö

petri.horkko@skillsfinland.fi

050 523 9696

Taitaja2021-kilpailujohtaja

Sauli Jaara

sauli.jaara@osao.fi

040 033 0587

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Taitaja-tapahtuman mainoskuva, jossa neonkeltaiseen paitaan pukeutunut poika katsoo hymyillen kameraan tumman taustan edessä. Taustalla myös piirrettyjä neonkeltaisia säteitä.

Taitaja2021 Oulu -loppuraportti on julkaistu

Suomi oli yksi harvoista maista, joka järjesti vuonna 2021 kansalliset […]

Kolmen lajin Taitaja2021-mitaleista kisataan 31.8.–1.9.2021 Kalajoella – KATSO TULOKSET

Taitaja2021-kilpailun finaali järjestettiin toukokuussa hajautetusti kahdellatoista paikkakunnalla. Alueellisten koronasuositusten vuoksi […]

Tapahtumasta on kulunut kuukausi – miten kaikki meni?

Taitaja2021-tapahtumasta on nyt kulunut kuukausi. Kokosimme yhteen tuloksia ja päätelmiä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Lapin koulutuskeskus Redun logo. Linkki Redun verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Lappian logo. Linkki Lappian verkkosivuille.
  • Koulutuskeskus Jedun logo. Linkki Jedun verkkosivuille.
  • Oulun Palvelualan Opiston logo. Linkki OPAO:n verkkosivuille.
  • Ammattiopisto Luovin logo. Linkki Luovin verkkosivuille.
  • Suomen Diakoniaopiston logo. Linkki Suomen Diakoniaopiston verkkosivuille.
  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.